We bestaan alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden! Met een weekend vol feest!

Vrijdag 24 november start het feestweekend! Vrijdags beginnen we met een BIER & FUN QUIZ, een quiz met vragen over bier. Geen bier kenner? Geen probleem het is een bier quiz met een knipoog. Dus ook jij als geen bier kenner zal je toch veel antwoorden kunnen weten!
Quiz start 20:00 uur, geopend vanaf 19:00 uur.
Schrijf je in via John aan de bar of via info@cafetoff.nl.
Teams +/- 4 personen
Gratis inschrijven
Winnaar krijgt een 3 liter fles naar keuze mee naar huis en natuurlijk eeuwige roem!

Aansluitend rond 22:00 uur wanneer de quiz afgelopen is hebben we iets nieuws, PIANOBAR NIGHT! We toveren Cafe Toff voor een avond om in een Pianobar! Met Harrie achter de toetsen en een drummer spelen ze de aller gezelligste plaatjes en verzoekjes. De Crazy Pianos & de Live pianobar is er niks bij ;)! Dit wordt gezellig!

Actie: Deze avond schenken we speciaal voor het 3 jarig bestaan een stuk of 4/5 speciale bieren uit 3 Liter flessen, per glas €3 en per fles €30 (+/- 12 glazen, ideaal voor een groep dus)! De volgende bieren zullen er zeker tussen zitten: Corsendonck agnus, Toff Tripel en St. Feuillien Tripel!

Zet hem met een dikke stift in je agenda 24 november: CAFE TOFF 3 JAAR!

EN OP ZATERDAG:

3th ANNIVERSARY FESTIVAL! 25 NOVEMBER 2017 CAFE TOFF!
We vieren alweer ons 3 jarig verjaardagsfeestje dus dat betekend dat we weer een top indoor fissa hebben geregeld voor jullie! Na 2 uitverkochte edities hebben we alles op alles gezet voor een DIKKE VETTE line up! Natuurlijk zijn we weer tot 03:00 uur geopend!!!

We zijn dan ook trots op het binnen halen van 2 grote acts!
We hebben ze in het begin van hun carriere al ooit eens bij ons binnen gehad! En zijn in de tussentijd zo ontzettend populair geworden! Ze stonden o.a. afgelopen jaren op festivals als PAASPOP, WISH OUTDOOR, SOLAR, DEFQON1, DANCE VALLEY en nog veeeeeeel meer! Ook organiseren ze zelf iedere jaar een eigen festival wat compleet uitverkocht is! We hebben het natuurlijk over het geniale drietal, PUINHOOP KOLLEKTIV!!!
Met Puinhoop Kollektiv hebben we samen met de andere headliner 1000% Fissa garantie!

De 2e grote naam draait nog iets minder lang mee als act maar ze gaan als een speer naar de top!!! Afgelopen jaar hebben ze zich volluit op de markt laten zien en hebben ze dan ook op bijna elk groot Festival gestaan! Binnen no time is het een groot feest met deze 2 prettig gestoorde gasten! Afgelopen jaar stonden ze op podia’s als DECIBEL, WISH OUTDOOR, LAKEDANCE, 7TH SUNDAY, PAASPOP en nog veel meer! Give it up for LAMPEGASTUH! Met Lampegastuh weten we zeker dat we het feestje vet af gaan sluiten!

Daarnaast hebben we een nieuw komer Ento met zijn remixen en enthousiaste draaistijl zal niemand stil blijven staan!

Onze lieverd van de avond is onze eigen Darlingh! Alles wat dansbaar is komt door de speakers, lekkere glijers en guilty pleasures!

Met MTBA – More To Be Announced is de line up compleet! Een mix van heerlijke house plaatjes, zullen we de avond goed beginnen!

Omdat we jarig zijn trakteren we op een HAPPY HOUR van 21:00-22:00 uur (Tapbier, wijn, fris)

Tickets: €10 vvk aan de deur €12,50 (Mits niet uitverkocht)
Tickets zijn te koop aan de bar of via https://eventix.shop/4waqq72v (€1,- service kosten)

Tot 03:00 uur geopend! 18+, vol=vol!

Tot ziens, tot Toff!

 

Café TOFF

Prins Bernhardstraat 21a
5721 GA Asten

info@cafetoff.nl

 

Openingstijden Café TOFF

19:00 – 03:00 Vrijdag
19:00 – 03:00 Zaterdag
14:00 – 01:00 Zondag

Neem contact op