De bladeren vallen weer van de bomen, de temperatuur gaat weer richting het vriespunt. Het is Herfst! Binnen staat de haard aan om gezellig een broodje te eten. Met deze dagen is een heerlijk broodje Toff aan te raden! Natuurlijk blijft onze Topper de Carpaccio altijd smaken warm of koud weer! Ook hebben we de openingstijden aangepast voor in de herfst/winter.

Ook is het tijd om onze bierkaart te veranderen! Er zullen wat bieren van de kaart af gaan en er zullen een aantal nieuwe toppers erbij komen! We hopen de nieuwe bierkaart snel te kunnen presenteren!

28 November bestaan we alweer 2 jaar! Graag willen we iedereen bedanken voor het succes van de afgelopen twee jaren! Daarom hebben we een feestweekend! 25,26,27 november 3 dagen feest! Met op vrijdag een top feestband FRAGMENT, bekend van de zwarte cross en vele festivals!

Zaterdags het alom bekende 2e Anniversary Festival met DJ’s zoals Dutch movement en de mannen DANSADO en de FEESTNEGER!

Zondags sluiten we het weekend af met foute guilty pleasures!

Daarna staat alweer snel de kerst voor de deur! Deze dagen hebben we iedere dag een top line up weten neer te zetten!  Kom op tijd deze dagen want vol=vol!

Oud&nieuw gaan we dit jaar over een andere boeg gooien! €32,50 all-in van 22:00-03:30. Daarna zijn we gewoon geopend en is iedereen zonder ticket ook welkom!

Bekijk onze agenda voor alle info over onze evenementen!

 

Tot ziens, tot Toff!

 

Café TOFF

Prins Bernhardstraat 21a
5721 GA Asten

info@cafetoff.nl

 

Openingstijden Café TOFF

19:00 – 03:00 Vrijdag
19:00 – 03:00 Zaterdag
14:00 – 01:00 Zondag

Neem contact op