Toff Bierfestival 2017!

Bierliefhebbers opgelet!

Het eerste bierfestival van Asten vorig jaar was één groot succes! Dus kunnen we natuurlijk niet wachten op het 2e Toff Bierfestival En wel op zondag 3 September van 14:00-20:00 uur. Tijdens de braderie in Asten zullen we weer een aantal bierbrouwers verwelkomen aan t terras van Cafe Toff/ t Eeuwig levenplein.

Met verschillende brouwerijen die hun bieren komen promoten! Voel je als een kind in een snoep winkel met het grote aanbod van verschillende speciaalbieren! Maar pas op, drink met mate!

Meer dan 20 verschillende speciaalbieren! Natuurlijk zal de middag omlijst worden met Live muziek van Huub Henk & Harrie (http://www.huubhenkenharrie.nl/) en lekker eten!

Welke brouwerijen er deze middag aanwezig zijn houden we nog even geheim. We zullen ze een voor een bekendmaken op onze Facebook pagina. Dus houdt deze pagina in de gaten.

Iedereen is van harte welkom op de 2e editie van het Toff Bierfestival buiten op het terras van Cafe Toff/’t eeuwig levenplein in Asten.

Hoe werkt een Bier festival?
Er staan kraampjes met verschillende bier brouwerijen die hun speciaalbieren promoten. Hoe kunt u deze bieren proeven?

U koopt voor €5 (Borg) een proefglas bij de muntenbalie, hier kunt u ook munten kopen a €2,50 per stuk. Hiermee kunt u bij de brouwerijen langs om bieren te proeven. U geeft het proefglas af bij de desbetreffende brouwerij, deze zal tegen inlevering van 1 munt het glas vullen met het gevraagde speciaalbier wat u wilt proeven. Zo kunt u zoveel brouwerijen afgaan en zoveel als u wilt/kunt proeven.

Heeft u er genoeg gehad of vertrekt u weer dan kunt u het glas weer terug inleveren en krijgt u de borg van €5,- weer terug. Ook kunt u dan meteen de eventuele munten inwisselen tegen €2,50.

Het makkelijkste is om andere dranken a contant te betalen. De munt is €2,50 dus mocht u iets anders willen drinken dan van de brouwerijen maar vanuit onze koelkast of van de tap. Dan geldt gewoon de waarde van de munt.

Ook zal er een eet kraam staan, hier kunt u ook betalen met de Toff munt.

mmv Multibier Asten.

Cafe Toff, the place to be(er)

Tot ziens, tot Toff!

Café TOFF

Prins Bernhardstraat 21a
5721 GA Asten

info@cafetoff.nl

 

Openingstijden Café TOFF

19:00 – 03:00 Vrijdag
19:00 – 03:00 Zaterdag
14:00 – 01:00 Zondag

Neem contact op