Welkom bij Cafe Toff Thuis Feesten!

In deze moeilijke tijd voor ons als Cafe Toff, zijn we op zoek naar alternatieven. Zo mag je thuis meer op 1,5M dan in het Cafe! Thuis mag je dansen en staan. Natuurlijk allemaal op 1,5m, wil je een feestje geven dan kun je ons contacten voor de sfeer van Cafe Toff maar dan bij je thuis. Regelen wij het voor je van a-z.

Er is altijd wel een reden voor een feestje, wij regelen het! We kunnen het zo gek maken als je wilt. Van tuinfeest tot huiskamer feest van Schuurfeest tot festival.

Wij organiseren al jaren veel evenementen, daardoor hebben we vele contacten en hebben we zelf vele materialen om een feestje te bouwen. We kunnen DJ’s/Bands/zangers boeken, zo gek als u wilt. Simpele tent of een grote tent, aankleding, of alleen een DJ Booth…
Licht en geluid hebben we voor een groot deel zelf in ons assortiment, buffetten/foodtrucks kunnen we bij al onze collega’s regelen, Stroom, toiletvoorziening etc. We regelen het wel..

We hebben afgelopen jaren vele events georganiseerd, Toff Outdoor, Toff By Day, en natuurlijk de kermissen en carnaval, ook hadden we een hosting op festival Zum Schluss afgelopen jaren waar we onze eigen stage hadden.

Kortom wil je een feestje geven en geen idee waar te beginnen? Begin met mailen naar info@cafetoff.nl

Tot ziens, tot Toff bij je thuis!