2022-10-30

Carnaval 2024

ALLAAF!
DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR STAAT WEER VOOR DE DEUR: CARNAVALLL!!!!
5 Dagen klappen wij erop! Iedere feest met de Hoofdletter F in ons Carnavalsfeestpaleis!
Vrijdags Knotsgekke vrijdag met DJ EIMCO & DJ Johnny!
Zaterdag: NIEUW!! In de middag vliegen we in het rond met de ASTUHSE BIER ESTAFETTE & DJ JOHNNY! Welk team legt t snelst de Estafette af en wint 30 munten!
Zaterdagavond vlammen we door met Craniax, Fatguys, Jackin’Jordy en Jon Diablo
Zondag Reundje Klot met DJ Mikey & DJ Davey
Maandagmiddag OPTOCHTBAL! Met DJ Johnny & Zanger Frankie Boerenkamps!
Maandagavond gaan we CARNAVALLUUHHHH! Met DJ Jarr, DJ Jon Diablo & DANSADO & DE FEESTMEESTER! Dit wordt DIK!
Dinsdag: Afpilzen met DJ Johnny!!
Alle dagen Gratis entree || vol=vol || 18+
Tot ziens, tot Toff!

Lees verder...

2020-04-20

Top Zomer

We hebben weer een top zomer (bijna) achter de rug!

En die sluiten we af met ons TOFF OUTDOOR WEEKEND!

Vrijdag 9 september: TOFF XXL OUTDOOR BIER CANTUS

Zaterdag 10 september: TOFF OUTDOOR FESTIVAL

Zondag 11 september: TOFF OUTDOOR BIER&BANDS FESTIVAL

Check onze socials voor onze feestjes!

Voor overige events en activiteiten houdt onze sociale in de gaten.

Wil je in de toekomst bij Cafe Toff komen werken? solliciteer dan, we kunnen altijd leuke barmannen/obers/barvrouwen gebruiken in ons gezellige team!

Tot ziens, tot Toff!

 

Lees verder...

2020-04-20

Covid-19 Corona

Helaas is de het Covid-19 virus (corona) ook in ons land en zijn we helaas gesloten. We kunnen helaas niet anders. Tot de tijd dat we weer open mogen proberen we wel het een en ander te organiseren voor thuis en knappen we de boel hier wat op.

We proberen het hoofd natuurlijk boven water te houden, dus we hopen dat het allemaal niet te lang gaat duren. Dus houdt je aan de regels van het RIVM zodat het virus snel verdwijnt en we u weer snel zien voor een lekker speciaalbiertje te komen drinken en gezellig te komen borrelen of om gewoon gezellig uit je dak te gaan op de stapavonden!

Tot ziens, tot Toff!

Lees verder...

2019-07-08

5 jaar Cafe Toff

Wat hebben een geweldig 2019 achter de rug! De feestdagen waren super, ons 5 jarig jubileum en alle gezellige avond waren top! 2020 gaan we gewoon weer knallend verder! Met een volle planning!

Te beginnen 19 Januari: Kletsers in vuur & vlam (Tickets aan de bar)

vrijdag 24 Januari: Toff Speciaalbier Proeverij: Award winning beers

Zaterdag 1 Februari: TOFF BY DAY (Zie Tickets)

Zondag 2 Februari: Apres Ski Party 2020

En dan komt natuurlijk de Carnaval er al weer aan waar we weer een Toff Programma hebben!

Zie Nieuws & Agenda voor alle events!

Ook is de nieuwe winter Bierkaart met weer een heleboel nieuwe topbieren!

Graag zien we u dan ook terug om een lekker speciaalbiertje te komen drinken en gezellig te komen borrelen of om gewoon gezellig uit je dak te gaan op de stapavonden!

 

Tot ziens tot Toff

 

 

Lees verder...

2018-01-17

Cafe Toff 2019

De Kermis staat voor de deur! Dat betekend 4 dagen 1 groot feest! Van vrijdag t/m Maandag hebben we weer alles uit de kast getrokken voor een dikke vette party!

 

Naast de kermis begint de zomer meteen en hebben we natuurlijk ons terras in het weekend geopend. Ook hebben we weer midzomeravond. 4 stuks vanaf de bouwvak!

Graag zien we u dan terug om een lekker speciaalbiertje te komen drinken en gezellig te komen borrelen of om gewoon gezellig uit je dak te gaan op de stapavonden!

Tot ziens, tot Toff!

Lees verder...

2017-11-02

3 jaar CAFE TOFF!

We bestaan alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden! Met een weekend vol feest!

Vrijdag 24 november start het feestweekend! Vrijdags beginnen we met een BIER & FUN QUIZ, een quiz met vragen over bier. Geen bier kenner? Geen probleem het is een bier quiz met een knipoog. Dus ook jij als geen bier kenner zal je toch veel antwoorden kunnen weten!
Quiz start 20:00 uur, geopend vanaf 19:00 uur.
Schrijf je in via John aan de bar of via info@cafetoff.nl.
Teams +/- 4 personen
Gratis inschrijven
Winnaar krijgt een 3 liter fles naar keuze mee naar huis en natuurlijk eeuwige roem!

Aansluitend rond 22:00 uur wanneer de quiz afgelopen is hebben we iets nieuws, PIANOBAR NIGHT! We toveren Cafe Toff voor een avond om in een Pianobar! Met Harrie achter de toetsen en een drummer spelen ze de aller gezelligste plaatjes en verzoekjes. De Crazy Pianos & de Live pianobar is er niks bij ;)! Dit wordt gezellig!

Actie: Deze avond schenken we speciaal voor het 3 jarig bestaan een stuk of 4/5 speciale bieren uit 3 Liter flessen, per glas €3 en per fles €30 (+/- 12 glazen, ideaal voor een groep dus)! De volgende bieren zullen er zeker tussen zitten: Corsendonck agnus, Toff Tripel en St. Feuillien Tripel!

Zet hem met een dikke stift in je agenda 24 november: CAFE TOFF 3 JAAR!

EN OP ZATERDAG:

3th ANNIVERSARY FESTIVAL! 25 NOVEMBER 2017 CAFE TOFF!
We vieren alweer ons 3 jarig verjaardagsfeestje dus dat betekend dat we weer een top indoor fissa hebben geregeld voor jullie! Na 2 uitverkochte edities hebben we alles op alles gezet voor een DIKKE VETTE line up! Natuurlijk zijn we weer tot 03:00 uur geopend!!!

We zijn dan ook trots op het binnen halen van 2 grote acts!
We hebben ze in het begin van hun carriere al ooit eens bij ons binnen gehad! En zijn in de tussentijd zo ontzettend populair geworden! Ze stonden o.a. afgelopen jaren op festivals als PAASPOP, WISH OUTDOOR, SOLAR, DEFQON1, DANCE VALLEY en nog veeeeeeel meer! Ook organiseren ze zelf iedere jaar een eigen festival wat compleet uitverkocht is! We hebben het natuurlijk over het geniale drietal, PUINHOOP KOLLEKTIV!!!
Met Puinhoop Kollektiv hebben we samen met de andere headliner 1000% Fissa garantie!

De 2e grote naam draait nog iets minder lang mee als act maar ze gaan als een speer naar de top!!! Afgelopen jaar hebben ze zich volluit op de markt laten zien en hebben ze dan ook op bijna elk groot Festival gestaan! Binnen no time is het een groot feest met deze 2 prettig gestoorde gasten! Afgelopen jaar stonden ze op podia’s als DECIBEL, WISH OUTDOOR, LAKEDANCE, 7TH SUNDAY, PAASPOP en nog veel meer! Give it up for LAMPEGASTUH! Met Lampegastuh weten we zeker dat we het feestje vet af gaan sluiten!

Daarnaast hebben we een nieuw komer Ento met zijn remixen en enthousiaste draaistijl zal niemand stil blijven staan!

Onze lieverd van de avond is onze eigen Darlingh! Alles wat dansbaar is komt door de speakers, lekkere glijers en guilty pleasures!

Met MTBA – More To Be Announced is de line up compleet! Een mix van heerlijke house plaatjes, zullen we de avond goed beginnen!

Omdat we jarig zijn trakteren we op een HAPPY HOUR van 21:00-22:00 uur (Tapbier, wijn, fris)

Tickets: €10 vvk aan de deur €12,50 (Mits niet uitverkocht)
Tickets zijn te koop aan de bar of via https://eventix.shop/4waqq72v (€1,- service kosten)

Tot 03:00 uur geopend! 18+, vol=vol!

Tot ziens, tot Toff!

 

Lees verder...

2017-09-27

Oktober

We hebben weer een aantal leuke events! In oktober hebben de ONWIJS TOUR op het programma staan en een heuse Reunie van cafe bar Happy Days!

Natuurlijk hebben we ook nog een oktober fest!

Daarnaast komen er weer verschillende bock biertjes en gaan we ons richten op een nieuwe bierkaart!

Kortom weer genoeg te beleven in oktober

Lees verder...

2017-08-18

TOFF BIERFESTIVAL 2017

Toff Bierfestival 2017!

Bierliefhebbers opgelet!

Het eerste bierfestival van Asten vorig jaar was één groot succes! Dus kunnen we natuurlijk niet wachten op het 2e Toff Bierfestival En wel op zondag 3 September van 14:00-20:00 uur. Tijdens de braderie in Asten zullen we weer een aantal bierbrouwers verwelkomen aan t terras van Cafe Toff/ t Eeuwig levenplein.

Met verschillende brouwerijen die hun bieren komen promoten! Voel je als een kind in een snoep winkel met het grote aanbod van verschillende speciaalbieren! Maar pas op, drink met mate!

Meer dan 20 verschillende speciaalbieren! Natuurlijk zal de middag omlijst worden met Live muziek van Huub Henk & Harrie (http://www.huubhenkenharrie.nl/) en lekker eten!

Welke brouwerijen er deze middag aanwezig zijn houden we nog even geheim. We zullen ze een voor een bekendmaken op onze Facebook pagina. Dus houdt deze pagina in de gaten.

Iedereen is van harte welkom op de 2e editie van het Toff Bierfestival buiten op het terras van Cafe Toff/’t eeuwig levenplein in Asten.

Hoe werkt een Bier festival?
Er staan kraampjes met verschillende bier brouwerijen die hun speciaalbieren promoten. Hoe kunt u deze bieren proeven?

U koopt voor €5 (Borg) een proefglas bij de muntenbalie, hier kunt u ook munten kopen a €2,50 per stuk. Hiermee kunt u bij de brouwerijen langs om bieren te proeven. U geeft het proefglas af bij de desbetreffende brouwerij, deze zal tegen inlevering van 1 munt het glas vullen met het gevraagde speciaalbier wat u wilt proeven. Zo kunt u zoveel brouwerijen afgaan en zoveel als u wilt/kunt proeven.

Heeft u er genoeg gehad of vertrekt u weer dan kunt u het glas weer terug inleveren en krijgt u de borg van €5,- weer terug. Ook kunt u dan meteen de eventuele munten inwisselen tegen €2,50.

Het makkelijkste is om andere dranken a contant te betalen. De munt is €2,50 dus mocht u iets anders willen drinken dan van de brouwerijen maar vanuit onze koelkast of van de tap. Dan geldt gewoon de waarde van de munt.

Ook zal er een eet kraam staan, hier kunt u ook betalen met de Toff munt.

mmv Multibier Asten.

Cafe Toff, the place to be(er)

Tot ziens, tot Toff!

Lees verder...

2017-07-18

Zomer

Vanaf 25 juli zijn we ook weer de Dinsdagen geopend vanwege de midzomer avonden. Deze avonden zijn we geopend voor lekker te terrassen met een heerlijk speciaal biertje. Lekker borrelen dus!

Om de vakantie af te sluiten hebben we dit jaar samen met MYKONOS een heus BBQ SPEKTAKEL! Zie hieronder!

Reserveer tijdig! want vol=vol!

Tot ziens, tot Toff

 

 

Lees verder...

Café TOFF

Prins Bernhardstraat 21a
5721 GA Asten

info@cafetoff.nl

 

Openingstijden Café TOFF

19:00 – 03:00 Vrijdag
19:00 – 03:00 Zaterdag
14:00 – 01:00 Zondag

Neem contact op